Trophy Hunter 2003
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Trophy Hunter 2003 oyunu sizleri oturduğunuz yerden alıp, son derece eğlenceli avlanma deneyimini yaşatacaktır!

Trophy Hunter 2003 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 97.1 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.922 Kez indirildi.

Trophy Hunter 2003 Oyunu incelemesi :

Avlanma oyunu seviyorum diyenlerin çok beğenecek oldukları Trophy Hunter 2003 oyunu ile harika zamanlar geçireceksiniz. Oyun severler tarafından çok sevilerek oynanan avlanma oyunları arasında yer alan oyunlardan biri olan bu oyunda hiç bilmediğiniz mekanlarda harika zamanlar geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Atari games tarafından oyun dünyasında yerini almış en kaliteli hayvan avlama oyunu diyebiliriz. 2003 versiyonu olmasına rağmen grafikleri ve hikayesi oldukça iyi tasarlanan Trophy Hunter 2003 oyununda vahşi karanlık ormanlıklarda korkunç avcılık hikayeleri saklanmış.

Kuzey Amerika ormanları üzerinde tasarlanan bu nefis oyunda birbirinden farklı silahlarla inanılmaz eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Tek atış ve otomatik avcı tüfekleri ile mükemmel avlanma heyecanına katılabilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Süresiz eğlenceli zamanlar geçirmenizi destekleyen bu oyunu çok severek oynayabileceksiniz. Trophy Hunter 2003 oyununda hiç oyunda yer almayan harita ve avlanma taktiklerine yer verilmiş. Avcılık simülasyon oyunu olan bu harika oyunun içerisinde son derece eğlenceli zamanlar geçirmenin tadını çıkaracaksınız.

Son derece muhteşem manzaralar eşliğinde hem gezi hemde avlanma deneyimi sizleri beklemektedir. Bu muhteşem oyunun içerisinde ilginizi bir hayli fazla çekebilecek olan avcılık mücadelesi verebilirsiniz. Oyundaki avlanabilen hayvanlar ise Kanada Geyiği, Kara Ayı, Dağ Aslanı, Kanada Koyunu, Ren Geyiği, Boz Ayı ve Amerikan Geyiği avlama şansına sahipsiniz. Muhteşem av tüfekleri ile son derece gerçekçi hedef vurma şansına sahip olacak ve ilginizi bir hayli fazla çekebilecek olan tüfeklerle tanışabilirsiniz. Trophy Hunter 2003 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirip oynayabilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. Grafikleri oldukça iyi ve eğlenceli seslendirmeleri ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak olduğunuz bu oyunu denemenizi tavsiye ederiz. İyi eğlenceler dileriz.

Trophy Hunter 2003 Oyunu Ekran Görüntüsü

Trophy Hunter 2003 indirme - Trophy Hunter 2003

Trophy Hunter 2003 Tanıtım Videosu :

Trophy Hunter 2003 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,2 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 97.1 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 64 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

carx-drift-racing-2-indir

iPhone için CarX Drift Racing 2 oyunu ile tanışın! iOS işletim sistemli tüm cihazlara uyumlu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...