Old Village Simulator 1962
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Old Village Simulator 1962 oyunu ile traktörlerle hem yarışacak hemde çiftli işlerini yapabileceksiniz!

Old Village Simulator 1962 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 230 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.271 Kez indirildi.

Old Village Simulator 1962 Oyunu incelemesi :

Old Village Simulator 1962 oyunu ile sizleri nefes kesen inanılmaz gerçekçi çiftli maceraları ve heyecan verici traktör yarışlara katılacaksınız. Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunun içerisinde harika eğlenceli zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Oyunun hikayesine göre bundan 50 yıl önce çiftlik ağalarında özellikle olan traktörlerle bu mükemmel oyunda inanılmaz yarışlara katılmış olan bu oyunda harika zaman geçireceksiniz. Old Village Simulator 1962, içerisinde inanılmaz heyecanlı zaman geçirebilecek olduğunuz harika çiftlik maceraları yer almaktadır.

Tarla ekme, biçme ve hasat zamanı ekin toplamaya kadar uzayan bu gerçekçi oyunda harika zaman geçireceksiniz. Old Village Simulator 1962, içerisinde ucu bucağı gözükmeyen bahçeler içerisinde sürme işlemleri yaparken, aynı zamanda uzun boylara çıkmış olan otları biçme makineleri kullanarak biçebilirsiniz. Oyunda para kazanmak için özellikle traktör yarışlarına katılarak ve yarışları kazanarak çok büyük paralar kazanabilirsiniz.

Oyunun içerisinde müthiş grafikler ve aynı zamanda olağan üstü senaryolarıyla müthiş maceralara katılacaksınız. Old Village Simulator 1962 oyunu indirme sayfamızdan bu oyunun ücretsiz versiyonu indirecek ve aynı zamanda farklı deneyimlere katılabilecek olduğunuz bu oyuna hayran kalacaksınız. En sevilen simülasyon oyunları arasında yer alan bu harika oyunda sizi sürpriz olaylar Old Village Simulator 1962 oyununda yer almaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Old Village Simulator 1962 Ekran Görüntüleri

Old Village Simulator 1962 Tanıtım Videosu :

Old Village Simulator 1962 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Dual Core CPU 2,0 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM (2 GB for Vista/7)
  • Gereken Boş HDD Alanı : 230 MB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce 8600 / Radeon HD 2600 256 MB
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : DX9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

flash_sonic_oyunu_indir

Çizgi filmerinden hatırlayacak olduğunuz sevimli kahramanlardan biri olan Sonic bu oyunuyla sizleri inanılmaz eğlenceli maceralara katılacaksınız. Sonic…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...