Kehrmaschinen Simulator 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Kehrmaschinen Simulator 2011 oyunu, çevre temizleme ve düzenleme işlerinin üstesinden gelmek için mücadele edeceksiniz!

Kehrmaschinen Simulator 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 621 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.783 Kez indirildi.

Kehrmaschinen Simulator 2011 Oyunu incelemesi :

Simülasyon oyunu hayranlarını son derece gerçekçi ve aynı zamanda benzersiz bir oyuna davet ediyoruz. Çevre düzeni ve temizleme şirketinde çalışacak ve tüm temizlik araçlarının direksiyonlarının başına Kehrmaschinen Simulator 2011 oyununda geçeceksiniz. Trafik kurallarını ihlal etmeden ve çevre düzenini bozmadan saatinde temizlik işlerinizi yapacaksınız. Size verilen yol süpürme araçlarını en iyi şekilde kullanmak ve yol üzerindeki tüm çöpleri araçlarla toplamak için harekete geçmelisiniz.

Kehrmaschinen Simulator 2011 oyununda sürekli gezecek ve son derece müthiş eğlenceli simülasyon oyunu oynama şansına sahipsiniz. Bu oyunda işiniz gücünüz şehrin dört bir yanını çevre temizleme aracı ile gezmek ve gerekirse araç değişikliği çok daha büyük bölgedeki temizlik işlerinde yer alabilirsiniz. İş saatlerinde işinizin başında olacak ve hem eğlenceli zamanlar geçirecek hemde para kazanacaksınız. Günlük yaşamınızı da sürdürmeniz gereken bu oyunda karakterinizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

Kehrmaschinen Simulator 2011, içerisinde çok sayıda farklı yol süpürme ve temizleme aracının bulunduğu bu oyunu çok seveceksiniz. Seçmiş olduğunuz araca göre alacak olduğunuz görevlerde zamanınızı çok iyi geçireceksiniz. Şehrin yoğun kalabalık bölgelerinde trafiğe dikkat edecek ve diğer araçlara olduğu gibi yayalara da çok dikkat edeceksiniz. Birbirinden farklı ve özellikleri de ilginizi çekebilecek olan bu oyunu sizlerde çok beğenerek oynayacaksınız. Kehrmaschinen Simulator 2011 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Grafikleri son derece etkileyici ve heyecan verici seslendirmelerle hazırlanan simülasyon oyunlarından biridir. İyi eğlenceler dileriz.

Kehrmaschinen Simulator 2011 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Kehrmaschinen Simulator 2011 Tanıtım Videosu :

Kehrmaschinen Simulator 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2.6 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 621 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GeForce 9800 1 GB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

trackmania-2-canyon-indir

TrackMania 2 Canyon oyunu, nefesleri kesen hızlı yarış arabaları ile sizleri akıl almaz yarış deneyimine…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...