Formula Truck 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Formula Truck 2013 oyunu ile sizleri inanılmaz nefes kesen gerçekçi yarış mücadelesine katılma deneyimi beklemektedir!

Formula Truck 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 3,45 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
951 Kez indirildi.

Formula Truck 2013 Oyunu incelemesi :

Formula Truck 2013 oyunu ile inanılması oldukça güç tır yarış oyunu oynamanın deneyimine ortak olacaksınız. Kasasız tırlarla mükemmel tır yarışlara katılmanın deneyimine muhakkak sizlerde katılmalısınız. Tır yarış oyunu içerisinde yer alan mükemmel pistlerle sizleri nefes kesen heyecanlı yarışlarda rakiplerinizle başlayacaksınız. Formula Truck 2013 oyununda sizleri oldukça daha önce hiç görmemiş olduğunuz sıra dışı yarışlar beklemektedir.

Tırlarla yarışlar diğer araba yarış oyunlarına hiç benzemiyor, nedeni geniş kasaları ve güçlü motorlarına hafif gelen kasalarıyla  hem tehlikeli hemde müthiş yarışlarda yer almanın deneyimini yaşamalısınız. Tır yarış simülasyon oyunları arasında yer alan bu oyunun içerisinde zamana karşı tır yarışlarına katılma şansına sahipsiniz. Mercedes-Benz, Volvo, Man, Daf, Scania ve Volkswagen marka mükümmel tırlardan birini seçerek hemen yarışlarda yer alacaksınız. Şık dizayna sahip, sıra dışı tasarımlarla hazırlanan yarış tırlarının mükemmel heyecanına sizlerde tamamen ortak olabilirsiniz.

Formula Truck 2013 oyunu İndirme sayfasından sizleri büyüleyecek olan harika yarışlara katılacaksınız. Başka hiç bir oyunda yer almayan bu mükemmel oyunun içerisinde sürücüleri oldukça renkli yarışlarda yer almaya başlayabilirsiniz. İnanılmaz gerçekçi yapısıyla dikkatleri üzerine çeken bu oyunda akıl almaz yarışma sistemlerinde yer alacaksınız. İnanılmaz deneyimleri ve mükemmel grafiklerle hazırlanan bu oyundaki yarışlar için hazırlanan 5 toluk mükemmel tırlardan birini seçin ve mükemmel yarışlarda yer almanın heyecanına ortak olmaya başlayabilirsiniz. Formula Truck 2013 oyunu için hazırladığımız sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynayacak olduğunuz bu oyunun içerisinde harika zaman geçireceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Formula Truck 2013 Ekran Görüntüleri

Formula Truck 2013 Tanıtım Videosu :

Formula Truck 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,4 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 3,45 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : DX11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

need-for-speed-rivals-indir

Need For Speed Rivals oyunu, özenle hazırlanan gerçekçi grafikleri ile sizleri büyüleyecek olan bu harika…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...