Farm Expert 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Çiftlik oyunu severler için hazırlanan bu oyuna hemen başlamalısınız!

Farm Expert 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 10 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.347 Kez indirildi.

Farm Expert 2016 Oyunu incelemesi :

Farm Expert 2016 oyunu ile yeni çiftlik oyunu oynama deneyimi sizleri beklemektedir. Çiftlik maceralarının en eğlenceli deneyimini sizlere sunacak olan bu oyunu çok severek oynayacaksınız. Yeni traktörlerle çok yeni traktör ekipmanlarıyla zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en kral çiftlik oyunları geride bırakacak olan bu oyunda sizleri çok eğlenceli zamanlara sürükleyecek olan görevlerle tanışacaksınız. Farm Expert 2016 oyununda traktörlerin yanı sıra hemen hemen bütün çiftlik görevleri yenilenmiş olan bu oyunun içerisinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyunda size verilen çiftlikte ilk başlarda hiç bir ürün yok ve hasat gerektiren bir ekim alanı bulunmuyor.

Farm Expert 2016 oyununda siz kendi emeklerinizi oyuna katarak çok büyük ve çok faydalı arazilerin sahibi olabilirsiniz. Oyunun içerisinde çok farklı ve gerçekçi çiftlik maceralarına ortak olacak ve aynı zamanda yenilenmiş olan bir çok grafik zenginliğinde oyun oynamaya sizlerde başlamalısınız. Oyun severler için hazırlanan bu oyunda küçük çiftliğinizi inanılmaz büyütebilir ve aynı zamanda en zengin çiftlik markasına ulaşabileceksiniz. Oyun içerisinde çok farklı ahırlarda büyük ve küçük baş hayvan bakabilir ve aynı bakmış olduğunuz hayvanları satarak çok daha fazla zengin olabilirsiniz. Oyunda dilediğiniz kadar yeni tahıl ürünlerde ekebilir ve aynı zamanda ektiğiniz ürünlerin satışını yaparak para kazanabilirsiniz.

Para kazanmak bu oyunda çok önemli çünkü siz kazandıkça çok daha güçlü traktörler ve traktör ekipmanlarına sahip olabilirsiniz. Farm Expert 2016 oyununda süresiz eğlenceli maceralara katılmanızın yanı sıra ilgi çekici bir çok yeni sistem özellikleriyle tanışma imkanına sahip olacaksınız. Oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi inanılmaz gerçekçi oyun oynamanızı sağlayan müthiş grafikleri sizlere sunmaktadır. Oyunda kendi çiftliklerinizi büyütmek ve zengin olmak için kesinlikle çok daha fazla çalışacak ve rakiplerinizin ürünlerinden çok daha zenginlerle tüketicinin karşısına çıkacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Farm Expert 2016 Oyunu Ekran Görüntüleri

Farm Expert 2016 Tanıtım Videosu :

Farm Expert 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium Core Duo 2 / AMD Autlon 3,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 10 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 9.0 ve üzeri
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Guild-Wars-2-indir

Guild Wars 2 oyunu ilk versiyonuna göre oldukça farklı görüntü kalitesiyle hazırlanmış olan mükemmel bir…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...