European Bus Simulator 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :2012 yılında çıkarılmış ve en iyi teknoloji ile hazırlanmış mükemmel bir simülasyon oyunu.

European Bus Simulator 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : ingilizce
Dosya Boyutu : 2.85 Gb
işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.567 Kez indirildi.

European Bus Simulator 2012 Oyunu incelemesi :

European Bus Simulator 2012 adından da anlaşılacağı gibi bir otobüs simülasyon oyun ama diğer otobüs simülasyon oyunlarından çok farklı bur oyun olarak dikkat çekiyor. Bu fark oyun severlerin çok canını sıkan uzun şehir dışı yolculuğu yerine çok sevilen şehir içi yolculuğun olması. TML Studios tarafından hazırlanan European Bus Simulator 2012 grafik olarak çok fazla bir şey vaad etmese de oyun severlerin çok eğlenerek oynayacağı başarılı bir simülasyon oyunu olmuş. Oyuna başladığımızda karşımıza çıkan görseller bizi mutlu etmeye yetecektir. Oyun oynanış yönünden sizlere gerçek şoför hissiyatını verecekmiş gibi gözüküyor. Otobüsçülük oynamak isteyenlerin favorisi olan EBS 2012 oyununda tamamen o yıllara özel otobüsler ve geçmiş dönemlere ait gerçekçi sürüş sistemi oyuncuları karşılıyor.

Direksiyon kontrolü oldukça eğlenceli olan oyun bize hoş vakit geçirmek için iyi bir imkan tanıyor. Oyun, oyun severlerin isteği ile otobüs içindeki ayrıntılara önem vermiş ve gerçekçilik boyutuna yaklaşmış diyebilirim. Otobüs sürmeyi sevenler için de çok modern şehirlerin içinde yoğun trafikte bazen tedirgin bazen eğlenceli bir şekilde yola devam edilecek olması çok cazip geliyor. Oyunun akıcılığı ise kesinlikle tartışılmaz bu konuda TML Studios’u tebrik etmek lazım gerçekten hiç sıkmayan kimi zaman bir macera oyununu andıran güzel bir otobüs simulasyon oyunu yapmayı başarmışlar.

Oyunda özenle hazırlanmış şehir halkı da mevcut. Otobüsler ile insan taşımacılığı yapabilir ya da başıboş bir şekilde şehir caddelerinde tur atabilirsiniz. Otobüsleri olabildiğince az tehlikeli kullanmanın yanı sıra yolcuların konforlarını kötü etkileyecek olan davranış ve sürüş deneyiminden kesinlikle uzak durmalısınız. İnsan taşımacılığı yaparken para kazanacak ve oyunda gerçek hayat esintilerini hissedeceksiniz. Oyunun başında biraz zorlanıp sıkılsanız da devam ederseniz şüphesiz oyunu çok seveceksiniz. Bu oyun tanıtımını da bitirirken hepinize bu oyunu oynamayı tavsiye eder iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dilerim…

European Bus Simulator 2012 Ekran Görüntüleri

European Bus Simulator 2012 Tanıtım Videosu :

European Bus Simulator 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7
  • Gereken işlemci : Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz - Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
  • Yeterli Ram : 2 Gb
  • Gereken Boş HDD Alanı : 5 Gb
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GT 330 - Radeon HD 3600
  • Ses Kartı : Direct X
  • DirectX : 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

police-helicopter-simulator-indir

Police Helicopter Simulator, gerçekçi helikopter simülasyonu! Police Helicopter Simulator oyunu, gelmiş ve geçmiş en mükemmel…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...