Driving Simulator 2009
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Driving Simulator 2009 oyunu ile gerçekçi araba sürüş simülasyon oyunu oynayacaksınız!

Driving Simulator 2009 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 962 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
18.048 Kez indirildi.

Driving Simulator 2009 Oyunu incelemesi :

Araba sürüş simülasyon oyunlarının içerisinde yer alan Driving Simulator 2009 oyunu mükemmel maceralarıyla sizleri eğlendirmeye devam ediyor. İnanılmaz gerçekçi arabaları ve araba aksesuarları ile donatılan bu oyunda bir oyuncuyu inanılmaz heyecanlı zamanlar yaşatabilecek olan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Birbirinden farklı araba sürüş simülasyon oyunları olduğu bu zamanlarda bile 2009 versiyonuyla her zaman ön plana çıkan Driving Simulator 2009 oyununda mükemmel zaman geçirebilirsiniz. Oyun içerisinde özenle hazırlanan araba sürüş testi pistleri ve aynı zamanda mükemmel hazırlanan araba sürüş tekniklerinin deneyimine ortak olacaksınız. Oyun severler için sitemizde yer alan bu oyunda çok heyecan verici yeni görüntüler ve aynı zamanda özenle geliştirilmiş olan grafik sistemlerinin deneyimini sizlerde yaşayabilirsiniz.

Oyunun içerisinde gerçek bir sürücü koltuğunda hissi verebilecek olan bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini sizlerde anlamayacaksınız. Driving Simulator 2009 oyununda olağan üstü sürüş teknikleriyle karşılaşacak ve içerisinde olduğunuz eğitim sisteminin deneyimine ortak olacaksınız. Araba sürmeyi bilmeyen oyuncular için mükemmel bir fırsat veren bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Sürücüler için özel sürüş sistemleri ve sürüş esnasında kullanabilecek olan özel donanımlar inanılmaz hava katıyor. En gerçekçi araba sürme oyunu olmasını sağlayan bir özellikte donanımları kullanılabilen araçlar tasarlanmış olmalıdır. Driving Simulator 2009 oyunu İndirme sayfasından sizlerde bu oyunu ücretsiz oynayabilir ve heyecanlı zaman geçirebileceksiniz. Oyununda görüntü kalitesi diğer serilerine çok daha heyecan verici araba sürüş sistemlerinin yanı sıra muhteşem ses efektleri de oyuna inanılmaz zevk katmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Driving Simulator 2009 Ekran Görüntüleri

Driving Simulator 2009 Tanıtım Videosu :

Driving Simulator 2009 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 962 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : Versiyon 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

wrc-7-fia-world-rally-championship-indir

WRC 7 FIA World Rally Championship oyunu, akıl almaz eğlenceli ralli yarış serisiyle bilinen WRC…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...