Car Mechanic Simulator 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Car Mechanic Simulator 2015 oyunu ile sizleri birbirinden farklı otomobil tamirhaneleri görevleri beklemektedir!

Car Mechanic Simulator 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.2 GB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
2.837 Kez indirildi.

Car Mechanic Simulator 2015 Oyunu incelemesi :

Car Mechanic Simulator 2015 oyunu içerisinde çok farklı ve birbirinden eğlenceli yeni macelarla tanışacaksınız. Simülasyon oyunlar hayranıyım diyorsanız ve araba oyunları ile daha fazla alakadar iseniz eğer, sizlerde bu oyunu oynamalısın. Her zaman arabalarla yarışlara girenler bir kez yarıştıkları arabaları tamir etme heyecanına ortak olmalılar. Otomobil tamir simülsayon oyunu olan bu oyunda sizleri inanılmaz gerçekçi yenilikler beklemektedir.

Araba tamirhaneleri nasıl kurulur ve tamirhaneye gelen aracın arıza tesbiti nasıl yapılr hepsini sitemizden öğrenebilirsiniz. Arabaların mekanik arızalarını tesbit edebilecek ve aynı zamanda arızalarını giderip güvenli sürüş için hazırlayacaksınız. Car Mechanic Simulator 2015, içerisinde oldukça kaliteli dükkanlarda inanılmaz büyük işler yapacaksınız. Arabaları ve tamirhane sistemleri ile hazırlanan bu oyunun içerisinde araba tamir ederek para kazanacaksınız. Oyunda oldukça büyük bir tamir firmasında para kazanmak için çok gerçekçi araba tamir etme heyecanına ortak olacaksınız.

Size verilecek olan görevleri başarı ile sona erdirmek için hızlı ve kaliteli müşteri hizmet desteği vererek diğer sürücülerin dikkatini çekebilirsiniz. Oyunda araba ihalesi de mevcut bu ihaleleri kazanmak zorundasınız, aksi taktirde para kazanamaz ve firmanızı büyütemezsiniz. Tamirhaneye gelecek olan otomobilleri en hızlı şekilde tamir edecek ve sahibine iade edeceksiniz. Car Mechanic Simulator 2015 oyunu indirme sayfasından ücretsiz olarak hazırlanan bu oyunun içerisinde muhteşem zaman geçireceksiniz. Oyunun grafikleri oldukça iyi ve benzersiz deneyimlerle ortak olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Car Mechanic Simulator 2015 Ekran Görüntüleri

Car Mechanic Simulator 2015 Tanıtım Videosu :

Car Mechanic Simulator 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : Core i3 3.1 GHz or AMD Phenom II X3 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.2 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GTS 450 or better w /512MB VRAM
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft® DirectX® 11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

dream-league-soccer-android-indir

Dream League Soccer 2018 Android oyunu, milyonlarca futbol oyunu hayranının çok beğenerek oynadıkları bu harika…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...