Agricultural Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Agrar Simulator 2013 oyunu ile sizleri son derece heyecan verici yeni nesil çiftlik oyunu macerası ile harika zamanlar geçireceksiniz!

Agricultural Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 675 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.602 Kez indirildi.

Agricultural Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Agrar Simulator 2013 oyunu ile son derece heyecan verici çiftlik maceralarında yer alabilir ve birbirinden farklı görevlerin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Koch Media tarafından hazırlanan bu harika oyunda dikkatleri üzerine çekebilecek olan nefis özelliklerle karşılaşacaksınız. Çiftlik simülasyon oyunları arasında yer alan bu harika oyunun içerisinde diğer oyunlarda olmayan inanılmaz güçlü araçlarla tanışacak ve harika eğlenceli zamanlar geçirebilecek ve çok eğleneceksiniz.

Mükemmel grafiklere sahip olan bu oyundaki özelliklere hayran kalacak ve çok eğlenceli zamanlar geçirebileceksiniz. Heyecan verici görevler içerisinde birbirinden farklı zamanlar geçirecek ve çok eğleneceksiniz. Özenle hazırlanan araç filosu ve araçlara verilen ekipman destekleri sayesinde gerçekçi bir oyun oynama tadını çıkaracaksınız. Sizleri şaşırtacak olan sistemlerinin içerisinde ister hayvancılık veya isterseniz çiftçilik yaparak para kazanabilirsiniz. Tabi isterseniz de her ikisini de aynı anda yapma şansına sahipsiniz. Agricultural Simulator 2013, hem traktörleri hemde çiftlikte kullanma şansınız olacak olan özel araçlarla sizleri tanıştıracaktır.

İlginizi çekebilecek olan bu eğlenceli oyunun içerisinde kendi topraklarınız üzerinde kendi işlerinizi yapabileceksiniz. Son derece geniş araziler üzerinde kurulmuş olan çiftliğinizi en iyi şekilde yönetecek ve harika zamanlar geçirebileceksiniz. Özellikleri bir hayli fazla olan bu oyunda hayvancılık sektörü de bir hayli geniş olduğunu sizlerde görebileceksiniz. Agricultural Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan sizlerde ücretsiz indirebilecek ve hemen oynamaya başlayabileceksiniz. Grafikleri mükemmel ve ilginizi bir hayli fazla çekebilecek olan bu oyunu çok seveceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Agricultural Simulator 2013 Oyunu Ekran Görüntüleri :

 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

red-dead-redemption-2-indir

Red Dead Redemption 2 ile gerçekçi aksiyonlara katıl! Rockstar games tarafından oyunculara sunulan bu muhteşem…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...