Gta London 1961
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Gta London 1961 oyunu ile açık dünya tabanlı özgür oyun oynamanın heyecanına ortak olacaksınız!

Gta London 1961 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Gta Oyunları
3.922 Kez indirildi.

Gta London 1961 Oyunu incelemesi :

Gta oyunları arasında hem farklı hemde son derece eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunun içerisinde çok eğleneceksiniz. Dünyanın en popüler oyunları şüphesiz ki Gta oyunları olmaya devam ediyor. Çok uzun zaman önce çıkan ve üstelik açık dünya üzerine kurulmuş olan özgürlük son derece açık haritalar ve karaktere sahip olan bu oyunu çok seveceksiniz. Gta London 1961 oyunu, hem farklı hemde sizlerinde ilginizi bir hayli çekebilecek olan maceralara uzanmanızı sağlamaktadır. Oyun içerisinde alışık olmadığınız bir çok manzara eşliğinde alışık olduğunuz özgür oyun oynama deneyimine sizlerde dahil olacaksınız.

Gta oyunları hayranıyım diyenlerin muhakkak oynamalarını tavsiye ederiz. İnanılmaz eğlenceli maceralara katılabilecek olduğunuz bu nefis paketin tadını çıkartmalısınız. İlginç oyun senaryoların yanı sıra müthiş hikayeleri ile sizlerinde dikkatini çekebilecek olan bu harika oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyunda daha önce rastlamadığınız bir çok yeni olaylarla karşı karşıya geleceksiniz. Eğlenceli zamanlar geçirmek isteyenler için ücretsiz sunduğumuz Gta London 1961 oyunu indirme sayfasından sizlerde indirebilirsiniz. Ekran görüntüleri oldukça farklı ve heyecan verici oynanışla sizi pişman ettirmeyecek harika bir oyundur.

Gta London 1961 Tanıtım Videosu :

Gta London 1961 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium III / AMD 800 MHz
  • Yeterli Ram : 512 MB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 6.8 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 64 MB
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : Tümü
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

frontline-tactics-indir

3 boyutlu bağımlılık yapan aksiyon oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunun içerisinde son…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...