Super Mario Forever 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Super Mario Forever 2012 oyunu ile eğlenceli zaman geçirmeye hemen sizlerde başlayabilirsiniz!

Super Mario Forever 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2012-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 18.8 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7
Kategorisi : Atari Oyunları
1.838 Kez indirildi.

Super Mario Forever 2012 Oyunu incelemesi :

En eski Atari oyunlarından olan Super Mario oyunları maceralarına kaldığı yerden devam etmektedir. Super Mario Forever 2012 oyunu ile sizleri eğlenceli zaman geçirebilecek olduğunuz müthiş bölümler yer almaktadır. Klasik mario oyunlarından çok daha üstün özellikler geliştirilmiş olan bu oyunda prensesi kurtarmak için bu kez çok daha zorlu bölümlerde zaman geçireceksiniz. Softendo oyun firması tarafından desteklenen Mario oyunları serisinin en son oyununu sizlere sunuyoruz. En popüler mario oyunu olan bu oyunun içerisinde inanılmaz gerçekçi zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Super Mario Forever 2012 oyunu içerisinde sekiz farklı oldukça geniş haritalar içerisinde olağan üstü bölümler oynayacaksınız.

Oyunun içerisinde çok daha heyecan verici haritalar olduğu gibi aynı zamanda inanılmaz heyecanlı zaman geçirmenin deneyimine katılacaksınız. Leveller üzerine kurulu bölümleri ve yükseldikçe artan tehlikeli engeller içerisinden çıkarak prensesi kurtarmanın deneyimine katılacaksınız. Süper Mario kahramanını artık tanımayan yoktur, özel yeteneklere yolda buldukları bonus özelliklerle katılmanın heyecanına katılacaksınız. Müthiş heyecan verici engelleri ve aynı zamanda sürükleyici bölümleriyle olağan üstü zaman geçirmenin heyecanına katılmak için Super Mario Forever 2012 oyunu indirme sayfamızı sizlere sunuyoruz. Grafikleri oldukça heyecan verici olan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Super Mario Forever 2012 Tanıtım Videosu :

Super Mario Forever 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : intel Pentium II veya AMD 1,0 Mhz
  • Yeterli Ram : 64 MB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 18.8 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 64 MB
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

3d-santa-taxi-drive-indir

3D Santa Taxi Drive oyunu ile Noel baba ile taksi sürme keyfi! Taksicilik oyunları arasında…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...